O le mana lava e tasi e molia ai, aisea ua matua tele ai le eseesega o tau?

"Aisea e tutusa ai le 2.4A charger, o le maketi o le ai ai ni tau eseese e aliali mai?"
Ou te talitonu o le toʻatele o uo na faʻatauina telefoni feʻaveaʻi ma masini komepiuta sa i ai ni masalosaloga faapena.E foliga mai o le galuega lava e tasi o le tau, o le tau e masani lava o se lalolagi o eseesega.Aisea la ua tupu ai lea tulaga?O fea le eseesega i le tau?O le a le mea e tatau ona ou gauai i ai pe a filifilia se uta?O le asō o le a ou foia ai lenei mea lilo mo oe.

1 Fa'ailoga tau tupe
O lo'o fa'atauina i luga o le maketi e mafai ona fa'avasegaina i ni vaega se tolu: ulua'i, fa'ailoga lona tolu, fa'ailoga eseese.I le tulaga masani, e tusa ai ma le tau e fa'avasega, ulua'i > vaega lona tolu > ituaiga fa'ailoga eseese.
O le tau muamua i le faʻatauina o vaega autu o le a masani ona oʻo mai, ae o loʻo i ai nisi faʻailoga e le lafoina, e pei o Apple, ma ona o le faʻailoga faʻapitoa, o le tau e masani ona maualuga pe a e faʻatau.
O faʻailoga lona tolu o oloa na gaosia e faʻapolofesa numera numera, o le sitaili e sili atu le eseese nai lo le mea muamua, o le tau e sili atu le taugofie, ma avea ma filifiliga a le tele o tagata faʻatau.Ae ui i lea, o le lelei o faʻailoga lona tolu e maualuga ma maualalo foi, o le au gaosi oloa tetele, e ala i le faʻamaonia faʻamaonia o oloa i le saogalemu o le sili atu le saogalemu.
O le Charger o se fa'atauga i autafa o le auala i soo se mea, e te le iloa po o le a le mea e gaosia, o nei oloa e masani ona mafua ona o le meafaitino poʻo le gaogao galue ma le saogalemu, e le fautuaina e filifili.

2. Mea eseese ma le gaosiga
Aua e te vaʻai i le tau o se mea itiiti, o lona faʻataʻitaʻiga i totonu, meafaitino ma le faʻatulagaina o galuega, o se tausiga tele.Tulaga maualuga maualuga, o le fausaga i totonu o le atoatoa, mea faʻapipiʻi lelei, o le maualuga o le tau masani.Ma le lelei le lelei o tau ina ia faʻaitiitia ai tau e masani ona faʻaitiitia i transformers, uaea, capacitors ma inductors.
Mo se faʻataʻitaʻiga, o le transformer i totonu, lelei lelei tau faʻaaogaina o le a faʻaaogaina lelei le amio, maualuga le gafatia o loʻo i ai nei, faʻamautu vevela o mea apamemea mama, ma isi mea faʻapipiʻi e masani ona faʻapipiʻiina mea alumini faʻaofuofu, maualalo le amio, faʻamautu vevela e vaivai.

O le isi faʻataʻitaʻiga o le laupapa lomitusi, o le a faʻaaogaina e le au faʻatau lelei le maualuga o le vevela, faʻafefe afi, PCB lolomi laupapa faʻasalalau lolomi, aʻo isi mea faʻapipiʻi e masani ona maualalo le mafiafia, mumu ma faigofie ona momotu, o le gau o le matagaluega o le maualuga o le laupapa fiber PCB. .O le fa'aaogaina umi e ono fa'aleagaina ai le maa telefoni, ma o'o atu ai i le fa'amumu fa'afuase'i, liki ma isi fa'alavelave saogalemu.

3. E ese le numera o fesoʻotaʻiga
E le gata i lea e masani ona faʻaaogaina uta tasi-taulaga, o le tele o tagata faʻaoga i le taimi nei o loʻo faʻaogaina foʻi le tele-port chargers.
O le lelei o le tele-port chargers o le taimi e te manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o masini e tele i le taimi e tasi, ae naʻo le tasi le uta poʻo le plug e le mafai ona faʻaogaina ni uta se tele, faʻaaoga lelei.


Taimi meli: Tes-28-2022